De consultaties vinden plaats op volgende locatie:

Krevelstraat 21B - 401 , Gent.   Zie onderstaande kaart.  Er is een gereserveerde parkeerplaats.  Als je met de wagen komt rij je op het nr.21 tussen twee woningen door tot aan een hekken.  De bellen bevinden zich juist voor het hekken links.  Je belt aan en ik maak het hekken automatisch open.  Dan rijdt je met de wagen door tot op de binnenparking.  Je kan parkeren aan de linkerzijde op de plaats met het bordje '21B-401'.

Je kan me telefonisch bereiken, 0475 64 72 63, of per mail, ignace.dedeene@skynet.be.  Vermeld welke dagen en tijdstippen voor jou passen.  De kosten voor een consultatie bedragen 60 €.  De duur van een consultatie is ongeveer 50 min.    Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling.  De betaling gebeurt op het einde van elke consultatie.  Dit kan cash of met een bancontact app (QR-code). 

Voor wie een vrouwelijke psycholoog prefereert, verwijs ik graag door naar mijn collega, Mevr. Roos Blomme.  Zij houdt consultatie op dezelfde locatie.  Je kan haar bellen op 0473 61 01 37 of mailen roos.blomme@gmail.com.  Haar website is www.roosblomme.be.

U kan ons ook terugvinden op:

https://www.vind-een-psycholoog.be

https://www.vvkp.be (VlaamseVereniging van klinisch psychologen)

https://www.compsy.be (Psychologencomissie)

http://www.roosblomme.be


    

  0475 64 72 63     ignace.dedeene@skynet.be

Krevelstraat 21B - 401  Gent